Adres

Kristallweltenstraße 1
A-6112 Wattens

Website:  Swarovski-Kristalwelten

De naam Swarovski is gekend over de hele wereld. Iedereen plakt deze naam op kristallen zwaantjes (zoals het logo van de firma), varkentjes, tekenfilmfiguren, tulpen en nog zoveel andere kunst- en kitschobjecten. Aangezien de geschiedenis ervan ooit begon in Wattens, is er op die plek in 1995 een themapark opgericht voor jong en oud: de Swarovski-Kristalwelten.

In dit attractiepark worden allerlei facetten belicht die te maken hebben met kristal. Met moderne technieken, bijzondere architectuur en zelfs met water-, licht-, geur- en geluidseffecten word je ondergedompeld in de fascinerende wereld van kristal. Ook kunst en theater worden gebruikt om de liefhebbers van Swarovski een unieke blik te gunnen in de historiek en toepassing van het materiaal.

Deze onovertroffen publiekstrekker in Tirol is een unieke en fantasierijke plek die tot op de dag van vandaag al meer dan 12 miljoen bezoekers heeft aangetrokken. Neem een kijkje in de Wonderkamers, bij de fonkelende Kristalwolk of in de speeltoren, en laat je verrassen door de veelzijdigheid van kristal. Loop tijdens jouw bezoek ook zeker even binnen in de grote Kristalwelten-winkel met een enorm scala aan grote en kleine Swarovski-kristallen. Brillen, sierraden, accessoires en de meest uiteenlopende figuurtjes stralen je tegemoet. Sluit je dag af met een lekker hapje en drankje in het café en restaurant Daniëls met zowel gebak als een internationaal en seizoensgebonden keuken.

In de buurt

Google map of Swarovski-Kristalwelten

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen