Slapen op de boerderij

Even weg van de hectiek in Nederland kan bij uitstek door te gaan slapen bij de boer. In Oostenrijk zijn er steeds meer boerenbedrijven waar je een appartement of huisje kan huren. Dit zijn allemaal nog actieve boerderijen dus ook voor kinderen is het erg leuk om de dieren van dichtbij te zien en soms de boer te helpen.

Wij zijn een weekje naar de biologische boerderij van Martin en Ursula in Weer (Tirol) gegaan. Ze hebben op het erf een nieuwe houten chalet gebouwd. Naast het chalet staat een mooie hout gestookte hottub waar je zowel zomers als in de winter heerlijk in kan zitten. Op de boerderij van Martin en Ursula staan koeien en varkens die beide geaaid en gevoerd kunnen worden door de kinderen. Natuurlijk zijn er ook de andere dieren die je op een boerderij verwacht zoals hond, poes en konijn.

 © Oostenrijk.nl Fegel/Duthler
Klik om te vergroten

De meeste boeren hebben ook heerlijke verse producten van het eigen land. Wij werden verrast met echte verse melk, boter en zelfgemaakte jam. De kinderen konden zelf hun appels plukken in de tuin, als ze niet waren afgeleid door hond Emma die eindeloos met de bal wil spelen.

In de omgeving is veel te doen. Wandelingen in de bergen, paragliden, in de winter uiteraard skiën en langlaufen. Ook de steden Innsbruck en Schwaz liggen vlakbij.

Adres

Mandlhof
Dorfplatz 6
6114 Weer
Oostenrijk
+43 (0)5224 67358‬

Lees ook

  1. Er zijn nog geen reacties bij deze post

Laat een nieuwe reactie achter

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen