Kinderen

Oostenrijk is het vakantieland bij uitstek voor een vakantie met het hele gezin. Skiplezier voor het hele gezin in de winter is verzekerd en ook in de zomervakantie staat het gezin met kinderen centraal. Oostenrijk beschikt over een mooie en zuivere natuur die erop wacht ontdekt te worden door kinderen. Zij kunnen er al spelend vertrouwd raken met de pracht en kracht van de natuur. Daarbij biedt Oostenrijk tal van attracties die families een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Skischolen voor kinderen

Voor jonge kinderen zijn er talrijke skischolen waar zelfs peuters vanaf twee jaar kunnen leren skiën. Terwijl de ouders zich op de skihellingen vermaken, krijgt hun kroost les in de eerste kneepjes van de skisport. Veel skischolen hebben Nederlandssprekende skileraren. Meestal kunnen de kinderen tussen de middag in de skischool blijven en samen met de skileraar eten. Baby's en peuters worden in de crèches goed verzorgd. Voor een babysitservice kunt u informeren bij de plaatselijke toeristische diensten.

Aparte coupé met kinderen

Er zijn veel goede voorzieningen voor kinderen en reizen met kinderen door Oostenrijk is over het algemeen goed te doen. Reizen met kinderen is in Oostenrijk heel eenvoudig. In alle internationale treinen kunnen aparte coupés voor ouders met kleine kinderen worden geboekt. In de servicestations (wegrestaurants, tankstations etc.) langs de autosnelwegen zijn toiletten met babycommodes aanwezig.

Lees ook

  1. Er zijn nog geen reacties bij deze post

Laat een nieuwe reactie achter

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen