Après ski – Kirchberg

Naast het skiën hoort après skiën natuurlijk ook bij een wintersportvakantie. Moe, maar voldaan kom je van de piste af en je vindt dat het wel tijd is voor een feestje. Waar moet je naar toe? Wat is écht onmisbaar voor een geweldige après ski? De après ski mogelijkheden in [[Kirchberg {skicity}zijn werkelijk eindeloos. Duik het - après ski - nachtleven van Kirchberg in, in een van de discotheken of clubs. Hierbij de beste tips voor Kirchberg.

Dé clubs in Kirchberg, met namen als ‘der Londoner’ (the London Pub), de Eisbar, de Klausenfalle en de Boomerang, zijn de hotspots waar je moet zijn om te feesten. Van de late middag tot in de vroege morgen is het hier feest. In deze clubs houdt het feest pas op als het licht weer aangaat. En jij kunt het meemaken!

De clubs van Kirchberg

Der Tiroler (geopend van 21.00 uur tot en met 03.00 uur) staat gelijk aan après ski muziek, live muziek, shows en dance. Er is zelfs een panoramabar aanwezig om de avond nóg specialer te maken.

In het centrum van Kirchberg vind je dé après ski bar: Eisbar (geopend van 15.00 uur tot en met 23.45 uur – uitzonderingen daargelaten). De Eisbar staat bekend om zijn Flügelparty’s. Neem hier eens een kijkje en ervaar wat feesten is!

Voor de wildste en de meest gekke après ski party’s van Kirchberg móet je bij der Londoner (The London Pub) geweest zijn. Zoals zij zelf zeggen: “Als je hier nog nooit geweest bent, weet je niet wat après ski is”. Laat het feestgedruis langzaam op je inwerken en feest mee op de lekkerste tracks.

In de Klausenfalle (geopend van 16.00 uur tot en met 02.00 uur) kan iedereen rustig genieten van après ski. Voor zover dat rustig kan natuurlijk! Meteen vanaf de piste naar de Klausenfalle en dansen tot in de nacht.

De Boomerang (geopend van 16.00 uur tot en met 02.00 uur), de Australische pub in Kirchberg, heeft voor ieder wat wils. Sport kijken op grote tv, drink een van de heerlijke cocktails van de kaart, luister naar fijne muziek, ga dansen in de grote zaal of probeer eens een lekker potje poolbiljarten tegen je nieuwe, internationale vrienden.

Kleine tips

Vaak zijn de drankprijzen bij deze clubs tot een uur of 20.00 / 21.00 goedkoper (behalve bij de Eisbar) dan na deze tijden. Ook zijn er, omdat Kirchberg erg op Nederlanders is gesteld in de winter, vaak optredens van Nederlandse artiesten (denk aan bijvoorbeeld Wolter Kroes). Als je hier absoluut niet van houdt, kijk dan van te voren even op de websites of bij de ingang, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Om de kleine honger te stillen kun je in deze clubs – vaak – ook een klein hapje eten, bijvoorbeeld kleine snacks als een kroket of een gehaktbal, dus verwacht geen restaurantwaardige gerechten.

Lees ook

  1. Er zijn nog geen reacties bij deze post

Laat een nieuwe reactie achter

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen