Adres

Albin Egger Strasse 17
Lienz

Website:  National Park Hohe Tauern

natuur, natuurgebieden, nationalpark hohe tauern, oostenrijkHet Nationaal Park Hohe Tauern is het grootste beschermde natuurgebied in de Alpen en beslaat gedeelten van de regio's Karinthië, Salzburgerland en Tirol. Dit natuurgebied wordt ook wel het ‘Groene Hart' van Oostenrijk genoemd. Hier bevinden zich ontelbaar veel wandelpaden. Geniet tijdens uw wandeltocht van het rijke flora- en faunaleven, de betoverende dalen en de kolossale gletsjers.

De hoogste toppen van Oostenrijk, de 3798 meter hoge Grossglockner (3798 m) en de 3674 meter hoge Grossvenediger, bevinden zich in het National Park Hohe Tauern. Hier kan men zich heerlijk uitleven tijdens een wintersportvakantie. Wat dat betreft zal men zich hier te allen tijde, in elke periode vermaken. De belangrijkste bron van inkomsten van de bewoners is voor de inwoners is dan ook het toerisme. Maar vanwege de status als Nationaal Park treft u hier ook geen massatoerisme.

In de buurt

Google map of National Park Hohe Tauern
Nationalpark Hohe Tauern
natuurparken

Nationalpark Hohe Tauern

Het Nationalpark Hohe Tauern kenmerkt zich door Oeroude wouden, zachtglooiende weilanden en ruwe gebergten en deze kenmerken het grootste beschermde gebied van Midden-Europa. Het Nationalpark Hohe Tauern...

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen