Adres

Maibrunnenweg 16
A-9546 Bad Kleinkirchheim

Website:  Vakantiepark Bad Kleinkirchheim Landal

vakantiepark, bad kleinkrichheim, landal,oostenrijk Het Landal vakantiepark Bad Kleinkirchheim bevindt zich in het gelijknamige plaatsje, in het zuidelijke gedeelte van Oostenrijk. Dit gedeelte van Oostenrijk kenmerkt zich door een prachtige natuur, met bergen en uitgestrekte bossen. De vakantiehuizen van vakantiepark Bad Kleinkirchheim bevinden zich kortom in een zeer rustgevende omgeving. Vakantiehuizen zijn er overigens in allerlei soorten en maten. De 72 appartementen zijn hetzelfde en verschillen alleen in grootte, 4 tot 10 personen. De tien 10-persoonschalets zijn wat luxer ingericht en bezitten een sauna, terras en (ski)berging.

Vakantiepark Bad Kleinkirchheim is vooral gemaakt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Er zijn dan ook niet veel luidruchtige faciliteiten op het vakantiepark. Wel is er een overdekt zwembad met apart kleuterbad. Buiten is er een speeltuin met meerdere speeltoestellen en een lama verblijf. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieprogramma. Geen zin om zelf te koken tijdens uw vakantie. Direct naast het park bevindt zich een restaurant. Bars bevinden zich op een kleine 500 meter lopen.

Het vakantiepark ligt in een fraaie bosrijke omgeving, tegen een zonnige berghelling. Het zachte klimaat aan de zuidkant van de Alpen leent zich ideaal voor wandelingen. In Het Nationaal Park Nochberge bevinden zich een aantal prachtige uitzichtpunten. In de winter verandert dit gebied in een waar winterparadijs. In Bad Kleinkirchheim worden regelmatig skiwedstrijden georganiseerd, waaronder World Cup wedstrijden.

Op vakantiepark Bad Kleinkirchheim zijn maximaal twee huisdieren per vakantiehuis toegestaan. De extra kosten die hieraan zijn verbonden zijn € 4,20 per dier per nacht. Ook zijn er speciale huisdiervrije bungalows.

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen