vakantiepark, rehrenberg, landal,oostenrijkHet Landal vakantiepark Hochmontafon bevindt zich in Gargellen, een plaats in het zuidwesten van Oostenrijk. Het vakantiepark is gebouwd op een hoogte van 1500 meter, in de regio Montafon, waar de natuur de overhand heeft. Mountainbikers, wandelaars en wintersporters zijn dan ook vooral de huurders van de vakantiewoningen van vakantiepark Hochmontafon. Het vakantiepark bestaat uit 93 appartementen, verdeeld over 12 chalets. Alle appartementen zijn hetzelfde en zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen.

Het vakantiepark Hochmontafon moet het vooral hebben van de omgeving. Maar ook op het park is het één en ander te beleven. Zo is er een overdekt zwembad, met apart kinderbad. Wilt u liever ontspannen? Dan kunt u in de sauna of in het bubbelbad heerlijk tot rust komen. Buiten bevindt zich een kinderkartbaan, een nieuwe grote speeltuin met diverse attracties en een tafeltennistafel. Geen zin om zelf te koken tijdens uw vakantie? Op het park bevindt zich een prima restaurant.

Vakantiepark Hochmontafon bevindt zich in de regio Montafon, aan de grens met Zwitserland. Uw vakantiehuis ligt tussen de groene bossen en de prachtige weides. De bergen in de omgeving lenen zich ideaal voor wandelingen en pittige mountainbiketochten. De hoogste omringende berg is de Piz Buin, met 3312 m. In de winter verandert het gebied in een wintersportparadijs. Diverse kabelbanen en stoeltjesliften vergemakkelijken de weg naar de toppen.

Op vakantiepark Hochmontafon zijn maximaal twee huisdieren per vakantiehuis toegestaan. De extra kosten die hieraan zijn verbonden zijn € 4,20 per dier per nacht. Ook zijn er speciale huisdiervrije bungalows.

Adres: Gargellen 50

Postcode: A-6787 Gargellen

Land: Oostenrijk

Internet: Vakantiepark Hochmontafon

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen