vakantiepark, katschberg, landal,oostenrijk Het Landal vakantiepark Katschberg ligt in het dorpje Rennweg, in het zuidelijke gedeelte van Oostenrijk. Dit gedeelte van Oostenrijk kenmerkt zich door een prachtige natuur, met bergen en uitgestrekte bossen. De vakantiehuizen van vakantiepark Katschberg bevinden zich kortom in een zeer rustgevende omgeving. Het vakantiepark bestaat uit 82 appartementen en chalets, die verschillen in grootte, 4 tot 10 personen, stijl en luxe. Het moet dus voor iedereen gemakkelijk zijn om de ideale vakantiehuis te vinden.

Vakantiepark Katschberg is vooral gemaakt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Toch zijn er een aantal faciliteiten aanwezig op het park. Zo is er een overdekt zwembad met apart kleuterbad. Daarnaast is er een kinderclub en worden er gedurende het hoogseizoen diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd. Ook kunnen de kids spelen in de kleine speeltuin en kunnen ze tafeltennissen. Geen zin om zelf te koken tijdens uw vakantie? Vlak bij het park bevindt zich een prima restaurant.

Het vakantiepark ligt in een zeer bergachtige omgeving met een schitterende ongerepte natuur. In deze Alpenregio kan men kilometerslange mountainbiketochten en wandelroutes. In het National Park Hohe Tauern bevinden zich een aantal prachtige uitzichtpunten. In de winter verandert dit gebied in een wintersportparadijs.

Op vakantiepark Katschberg zijn maximaal twee huisdieren per vakantiehuis toegestaan. De extra kosten die hieraan zijn verbonden zijn € 4,20 per dier per nacht. Ook zijn er speciale huisdiervrije bungalows.

Adres: Katschberghöhe 38

Postcode: A- 9863 Rennweg

Land: Oostenrijk

Internet: Vakantiepark Katschberg

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen