vakantiepark, rehrenberg, landal,oostenrijk Het Landal vakantiepark Rehrenberg bevindt zich in het plaatsje Viehhofen, in het noordwesten van Oostenrijk. Het vakantiepark ligt in de streek Salzburgerland, dat wordt gekenmerkt door een schitterende natuur met gevarieerde landschappen. Het vakantiepark bestaat uit 126 appartementen met terras/balkon en uitzicht op het Glemmerdal en de bergen. Deze vakantiehuizen, geschikt voor 2 tot maximaal 10 personen.

Het vakantiepark bezit een groot aantal faciliteiten, zowel indoor als outdoor. Binnen is er een groot welnnesscentre, met saunalandschap, kleuterbad en een massage & beautysalon. Voor de kids is er een klein speelgebied, een spelotheek en een grote speelhal. Buiten bevindt zich een verwarmd zwembad en twee kleine speeltuinen. In de omgeving van het vakantiepark bevinden zich diverse golfclubs. Geen zin om zelf te koken tijdens uw vakantie? Er bevinden zich meerdere eetgelegenheden op het vakantiepark.

Vakantiepark Rehrenberg bevindt zich dus in de streek Salzburgerland. In de zomer wordt dit gebied gekenmerkt door schitterende natuur met gevarieerde landschappen. De hoge bergen zijn in de zomer het terrein van wandelaars en mountainbikers. In de winter verandert dit gebied in een wintersportparadijs en kunt u hier volop skien.

Op vakantiepark Rehrenberg zijn maximaal twee huisdieren per vakantiehuis toegestaan. De extra kosten die hieraan zijn verbonden zijn € 4,20 per dier per nacht. Ook zijn er speciale huisdiervrije bungalows.

Vakantiepark Rehrenberg

Adres: Glemmtaler Landesstrasse 260

Postcode: A-5752 Viehhofen

Land: Oostenrijk

Internet: Vakantiepark Rehrenberg

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen