Aflenz

Piste informatie
Makkelijk: 8 km
Gemiddeld: 1 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
2 hotels in Aflenz via Booking.com

2 hotels

in Aflenz via Booking.com

Aflenz is een wintersportbestemming,dat onderdeel uitmaakt van het skigebied Hochschwab, gelegen in de regio Stiermarken. Aflenz bevindt zich op een hoogte van 757 meter en wordt door middel van vier sleepliften en twee stoeltjesliften verbonden met de top van het skigebied, dat zich op ongeveer 1810 meter hoogte bevindt. Het skigedeelte rondom Aflenz biedt ongeveer zestien kilometer aan pistes. Hiervan is het overgrote deel gemakkelijk tot gemiddeld qua moeilijkheidsgraad. Voor ervaren skiërs is er één piste van ongeveer een kilometer lang.

Snowboarden, Langlaufen en meer

In en rondom Aflenz is echter nog veel meer te doen dan alleen skiën. De pistes lenen zich ook ideaal voor snowboarders. Voor de beginnende langlaufer is er een drie kilometer lange loipe. Winterwandelaars hebben de beschikking over ongeveer twintig kilometer aan winterwandelroutes. Geniet van de prachtig omgeving in uw eigen tempo. Tevens kan men hier rodelen, schaatsen en nog veel meer.

Dicht bij Mariazell en Spital am Semmering

Heeft u niet genoeg aan dit alles? Dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van de skipistes en de langlaufloipes van de naburige wintersportbestemmingen Mariazell en Spital am Semmering. Ook deze dorpen maken deel uit van de skiregio Hochschwab. De regio heeft de beschikking over ongeveer vijftig kilometer aan skipistes en zestig kilometer aan langlaufloipes.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Aflenz

Google map

Google map of Aflenz

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen