Alpbach

Piste informatie
Makkelijk: 32 km
Gemiddeld: 78 km
Moeilijk: 18 km
accommodaties
14 vakantiehuizen in Alpbach via Chalet.nu

14 vakantiehuizen

in Alpbach via Chalet.nu
95 hotels in Alpbach via Booking.com

95 hotels

in Alpbach via Booking.com

Alpbach is een wintersportbestemming, dat deel uitmaakt van het skigebied Ferienregion Alpbachtal, gelegen in de regio Tirol. Het is een zeer pittoresk en rustig dorp dat uiterst geschikt is voor gezinnen met kinderen. Verwacht dan ook niet al te veel van de après-ski in Alpbach. Alpbach is gelegen op een hoogte van ongeveer 1.000 meter. Het skigebied rondom Alpbach reikt tot een hoogte van ongeveer 2.000 meter.

Onderdeel van Alpbachtal

Het dorp Alpbach maakt dus deel uit van het skigebied Alpbachtal. Andere dorpen, die hier onderdeel van uitmaken zijn: Freistadt Freistadt, Kramsach en Reith m Alpbachtal. In totaal beschikt dit gebied ongeveer 52 kilometer skipisten. Hiervan zijn ongeveer 14 kilometer blauw, 33 kilometer rood en zes kilometer zwart. Het moge dus duidelijk zijn dat ook de pisten vooral geschikt zijn voor beginnende skiërs en snowboarders en voor gezinnen met kinderen.

Langlaufen en winterwandelen

Langlaufers hebben ook alle mogelijkheden. In de directe omgeving van Alpbach ligt een lanflaufloipe van ongeveer 25 kilometer lang. Tevens bieden de omliggende dorpen ook volop mogelijkheden. Ook winterwandelaars komen hier niet bedrogen uit. Leer de omgeving kennen in uw eigen tempo. Schaatsen en sleeën is ook mogelijk in Alpbach.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

AlpbachFerienregion Alpbachtal
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm

Actuele weer in Alpbach

Google map

Google map of Alpbach

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen