Altaussee

Piste informatie
Makkelijk: 16 km
Gemiddeld: 11 km
Moeilijk: 2 km
accommodaties
4 vakantiehuizen in Altaussee via Chalet.nu

4 vakantiehuizen

in Altaussee via Chalet.nu
17 hotels in Altaussee via Booking.com

17 hotels

in Altaussee via Booking.com

De wintersportbestemming Altaussee maakt onderdeel uit van het skigebied Loser Altausse, gelegen in de regio Stiermarken. Het is een fraai en rustig dorp, dat een ideaal uitvalsbasis vormt naar de omringende aaneengesloten skigebieden. Altaussee is gelegen op een hoogte van ongeveer 800 meter. Het skigebied reikt tot een maximum hoogte van ongeveer 1.800 meter.

Sneeuwzeker plús sneeuwkanonnen

Het biedt een ideale pistenaanbod voor de hele familie: met 16 kilometer blauwe, 11 kilometer rode en twee kilometer zwarte pisten. Ondanks de lage ligging van het skigebied, is het erg sneeuwzeker. Daarnaast is het skigebied uitgerust met geautomatiseerde sneeuwkanonnen, waardoor u tot in de lente kunt skiën.

25 kilometer langlaufloipes

Niet alleen skiërs kunnen zich vermaken in Loser. Het dal bezit ongeveer 25 kilometer aan langlaufloipes. Tevens treft u hier een acht kilometer lange rodelbaan. Snowboarders kunnen hun trucs oefenen in het funpark en hun techniek testen op de boardercross. Winterwandelaars kunnen genieten van een prachtig, met sneeuw bedekte, natuurlijke omgeving.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Altaussee

Google map

Google map of Altaussee

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen