Altenmarkt

Piste informatie
Makkelijk: 9 km
Gemiddeld: 7 km
Moeilijk: 1 km
accommodaties
16 vakantiehuizen in Altenmarkt via Chalet.nu

16 vakantiehuizen

in Altenmarkt via Chalet.nu
69 hotels in Altenmarkt via Booking.com

69 hotels

in Altenmarkt via Booking.com

Het skioord Altenmarkt maakt onderdeel uit van het skigebied Salzburger Sportwelt en is gelegen in de regio Salzburg Salzburg. Het is een zeer sfeervol dorp, met goede restaurants en leuke winkels. Ook zijn er genoeg mogelijkheden voor après-ski. Het centrum van Altenmarkt wordt gekenmerkt door fraaie historische huizen, omgeven door bossen en weiden.

Beginnende skiërs en snowboarders

Altenmarkt is gelegen op een hoogte van 865 meter. Het gebied reikt tot een maximale hoogte van 1570 meter. Rondom het skidorp treft u ruim 17 kilometer aan pisten. Hiervan zijn ongeveer 9 kilometer blauw, 7,5 kilometer rood en ruim een halve kilometer zwart. Deze pistes zijn dus vooral geschikt voor beginnende skiërs en snowboarders en gezinnen met kinderen. Echter, de gratis skibus zorgt voor een uitstekende verbinding met de andere skidorpen in Salzburger Sportwelt. De dorpjes Altenmarkt, Eben im Pongau, Filzmoos, Flachau, Kleinarl, [[Mandling], Radstadt, Reiteralm, [[St.Johann im Pongau], Wagrain en Zauchensee bezitten tezamen ongeveer 350 kilometer aan skipisten. Hier vindt u ook voldoende uitdaging voor de gevorderde skiër of snowboarder.

Enorm loipenetwerk

Altenmarkt is een topbestemming op het gebied van langlaufen. Hier treft u een loipenetwerk van ruim 180 kilometer. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier hun ei kwijt. Ook biedt het gebied goede mogelijkheden voor snowboarders. U kunt uw kunstjes vertonen op de pisten, maar ook in het funpark met halfpipe, in het naburige Zauchensee.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

AltenmarktSalzburger Sportwelt
Dal Midden Berg
Sneeuw 30 cm 40 cm 50 cm
Temperatuur 0.0 °C 0.0 °C 4.0 °C

Actuele weer in Altenmarkt

Google map

Google map of Altenmarkt

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen