Annaberg

Piste informatie
Makkelijk: 9 km
Gemiddeld: 7 km
Moeilijk: 4 km
accommodaties
16 vakantiehuizen in Annaberg via Chalet.nu

16 vakantiehuizen

in Annaberg via Chalet.nu
29 hotels in Annaberg via Booking.com

29 hotels

in Annaberg via Booking.com

Annaberg is een wintersportbestemming, dat deel uitmaakt van het skigebied Dachstein-West, gelegen in de regio Salzburg Salzburg. Het dorpje bevindt zich op een hoogte van 777 meter hoogte en wordt door zes sleepliften en drie stoeltjesliften verbonden met de top van het skigebied op ongeveer 1200 meter hoogte. Het skigedeelte rondom het dorp Annaberg biedt ongeveer twintig kilometer aan pisten. Hiervan is ongeveer negen kilometer blauw, zeven kilometer rood en vier kilometer zwart. Het is vooral een familiebestemming, zonder overvolle pisten en luidruchtige jongeren. Wel is er de mogelijkheid tot een gemoedelijke après-ski avond.

Snowboarden in Russbach of Gosau

In en rondom Annaberg is echter veel meer te doen dan alleen skiën. Voor snowboarders zijn er in Annaberg zelf geen extra faciliteiten. Hiervoor kunt u met de gratis skibus reizen naar nabijgelegen dorpen Russbach of Gosau. In het gebied bevindt zich ook een tien kilometer lange langlaufloipe. Genieten van de natuur, kan ook te voet. Er zijn namelijk prachtige winterwandelingen te maken.

Onderdeel van skigebied Dachstein-West

Annaberg maakt deel uit van het skigebied Dachstein-West. Andere skidorpen in dit skigebied zijn: Abtanu, Golling, [Gosau]], Lungötz, Rusbach en [[St. Martin bei Lofer]. In totaal vindt u hier meer dan 75 kilometer aan pistes. Door middel van de gratis skibus kunt u deze dorpjes bezoeken.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

AnnabergDachstein West
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm
Temperatuur 23.0 °C 10.0 °C

Actuele weer in Annaberg

Google map

Google map of Annaberg

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen