Arnoldstein

Piste informatie
Makkelijk: 6 km
Gemiddeld: 7 km
Moeilijk: 4 km
accommodaties
1 vakantiehuizen in Arnoldstein via Chalet.nu

1 vakantiehuizen

in Arnoldstein via Chalet.nu
7 hotels in Arnoldstein via Booking.com

7 hotels

in Arnoldstein via Booking.com

De wintersportbestemming Arnoldstein maakt deel uit van het Villacher Skigbied, gelegen in de regio Karinthië. Arnoldstein bevindt zich in het grensgebied met zowel Italië als Slovenië op een hoogte van ongeveer 680 meter. Het skigedeelte rondom Arnoldstein reikt tot ongeveer 1600 meter hoogte. Acht sleepliften en een stoeltjeslift brengen de wintersporters naar de pistes. In totaal beschikt Arnoldstein over ongeveer zeventien kilometer aan skipisten. Hiervan is ongeveer zes kilometer blauw, zeven kilometer rood en vier kilometer zwart. Alle talenten, van beginner tot gevorderde, kan hier dus uit de voeten.

Volop langlaufen

Ook kan iedereen hier volop langlaufen. In totaal bevindt zich hier ongeveer twintig kilometer aan loipes. Hiervan is de helft klassiek en de andere helft skate. In Arnoldstein kunnen dus zowel beginnende als ervaren langlaufers hun hart ophalen. Ook rodelaars kunnen hier hun hart ophalen. Arnoldstein bezit namelijk een bijna 8,5 kilometer lange rodelbaan, die u door een prachtige bosrijke omgeving voert. Geniet na een sportieve dag in het Thermaalbad.

Faaker See, Gerlitzen, Keutschach, Velden am Worthersee en Verditz

Heeft u niet genoeg aan alle faciliteiten in Arnoldstein? Dan kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheden in de skioorden Faaker See, Gerlitzen, Keutschach, Velden am Worthersee en Verditz. Deze skioorden maken namelijk ook deel uit van het Villacher Skigebied.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Arnoldstein

Google map

Google map of Arnoldstein

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen