Bad Mitterndorf

Piste informatie
Makkelijk: 18 km
Gemiddeld: 18 km
Moeilijk: 6 km
accommodaties
5 vakantiehuizen in Bad Mitterndorf via Chalet.nu

5 vakantiehuizen

in Bad Mitterndorf via Chalet.nu
62 hotels in Bad Mitterndorf via Booking.com

62 hotels

in Bad Mitterndorf via Booking.com

Bad Mitterndorf is een wintersportbestemming dat deel uitmaakt van het skigebied Steirisches Salzkammergut, gelegen in de regio Stiermarkn. Het is een traditioneel kuuroord, met een scala aan kuurfaciliteiten. Ideaal om even heerlijk tot rust te komen na een inspannende dag skiën, langlaufen of snowboarden. Bad Mitterndorf bevindt zich op ongeveer negen kilometer van Tauplitz. De skibus brengt u naar het skigebied van Tauplitz, wat onderdeel is van het skigebied Steirisches Salzkammergut. Zestien skiliften brengen u naar een maximale hoogte van 2.000 meter. Hier wacht ongeveer veertig kilometer aan pisten op u. Hiervan is 17 kilometer blauw, zeventien kilometer rood en zes kilometer zwart.

Vooral geschikt voor langlaufers

Bad Mitterndorf is echter vooral geschikt voor langlaufers. Meer dan 200 kilometer aan loipen, zullen het hart van de fervente langlaufer sneller doen kloppen. Vergeet tijdens uw tocht niet om u heen te kijken, want de sneeuwlandschappen zijn beeldschoon. Van de natuur genieten, kunt u natuurlijk ook gewoon te voet. Ruim 25 kilometer aan winterwandelroutes maken dit mogelijk. In het centrum van Bad Mitterndorf vindt u een ijsbaan.

Bruisend après-ski

De après-ski en het nachtleven in het fraaie Bad Mitterndorf is erg bruisend. Wanneer u van de piste terugskiet naar het skidorp, treft u in het dal al diverse gezellige pubs. Later op de avond gaat het feest gewoon door in het centrum. Bad Mitterndorf biedt dus een ideale combinatie van sport, ontspanning en feest.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Bad Mitterndorf

Google map

Google map of Bad Mitterndorf

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen