Biberwier

Piste informatie
Makkelijk: 2 km
Gemiddeld: 7 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
27 hotels in Biberwier via Booking.com

27 hotels

in Biberwier via Booking.com

De vakantiebestemming Biberwier maakt deel uit van het skigebied Tiroler Zugspitzarena, gelegen in de regio Tirol. Het is een klein en rustig dorp, dat zich ideaal leent voor een vakantie voor gezinnen met kinderen. Bij het skidorp Biberwier bevindt zich een klein skigedeelte, dat reikt tot een hoogte van ongeveer 1.840 meter. Vier sleep- en twee stoeltjesliften leiden u naar de top van de afdalingen. In totaal beschikt het skigebied van Boberwier over 14 kilometer aan pisten. Hiervan zijn 4 kilometer blauw, 8 kilometer rood en twee kilometer zwart. Tevens vindt u hier een halfpipe en een boardercross voor de gevorderde snowboarder.

Mooie winterwandelingen

Maar niet alleen snowboarders en skiërs kunnen zich hier vermaken. Langlaufers vinden rondom Biberwier ongeveer veertien kilometer aan loipes. Deze bevinden zich in het dal, op een hoogte van ongeveer 1.000 meter. Het gehele skigebied Tiroler Zugspitzarena bezit zelfs 260 kilometer aan loipes. Er zijn namelijk ook prachtige winterwandelingen te maken in en rondom Biberwier. De après-ski stelt met een paar bars en cafés niet al te veel voor. Toch kunt u het hier prima naar uw zin hebben.

Tiroler Zugspitzarena

De Tiroler Zugspitzarena is een modern skigebied dat bestaat uit de skidorpen Berwang, Biberwier, Bichlbach, Ehrwald, [Heiterwang]] en Lermoos. Hier vindt u ruim 147 kilometer aan pisten voor snowboarders en skiërs. Het wintersportgebied staat in een goede verbinding door middel een skibus en vele skiliften.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Biberwier

Actuele weer in Biberwier

Google map

Google map of Biberwier

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen