Bramberg Am Wildkogel

Piste informatie
Makkelijk: 28 km
Gemiddeld: 25 km
Moeilijk: 9 km
accommodaties
27 vakantiehuizen in Bramberg Am Wildkogel via Chalet.nu

27 vakantiehuizen

in Bramberg Am Wildkogel via Chalet.nu
61 hotels in Bramberg Am Wildkogel via Booking.com

61 hotels

in Bramberg Am Wildkogel via Booking.com

De wintersportbestemming Bramberg Am Wildkogel is gelegen aan de voet van de Wildkogel, gelegen in de regio Salzburgerland. Skiarena Wildkogel is de algemene term voor dit skigebied, waarvan ook het nabijgelegen Neukirchen deel uit maakt. De Wildkogel hoort bij het Nationale Park Hohe Tauern. Dit is het grootste beschermde natuurgebied van Oostenrijk. Geniet tijdens uw afdaling, langlauftocht of winterwandeling dan ook van de prachtige besneeuwde landschappen.

Ideaal voor gezinnen met kinderen

Bramberg is de bestemming voor mensen die wat tot rust willen komen. De après-ski mogelijkheden zijn hier dan ook beperkt. In het nabijgelegen Neukirchen vindt u wel diverse pubs en discotheken. Neukirchen is te bereiken door middel van de gratis skibus. Bramberg is wat dat betreft meer een wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen. U treft hier namelijk ook een oefenweide met een beginners- en gevorderdenlift.

Skiarena Wildkogel

De Skiarena Wildkogel reikt tot een maximale hoogte van 2225 meter. Hier treft u 54 kilometer aan pisten. Één van de meest indrukwekkende en tevens de langste afdaling, brengt u vanaf de Wildkogel tot het centrum van Bramberg. Deze afdaling is zo'n veertien kilometer lang. Tevens heeft de Wildkogel de beschikking over één van de langste rodelbanen (ongeveer 14 kilometer lang) van Europa. Voor langlaufers is Skiarena Wildkogel een paradijsje. In het winterseizoen kunt u gebruik maken van ongeveer 200 kilometer aan loipes.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Bramberg Am Wildkogel

Google map

Google map of Bramberg Am Wildkogel

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen