Brand

Piste informatie
Makkelijk: 22 km
Gemiddeld: 30 km
Moeilijk: 3 km
accommodaties
1 vakantiehuizen in Brand via Chalet.nu

1 vakantiehuizen

in Brand via Chalet.nu

Brand is een wintersportbestemming dat deel uitmaakt van het skigebied [[Brandnertal], in de regio Vorarlberg. Het is een klein en romantisch dorp met allerlei restaurants en een zeer gemoedelijke sfeer. De après-ski is dan ook redelijk rustig, maar toch hoeft u zich hier 's avonds absoluut niet te vervelen. Brand leent zich wat dat betreft ideaal voor gezinnen met kinderen en ouderen.

Zonnige pistes

De skigebieden van Brand en het nabijgelegen Bürserberg zijn sinds niet al te lang geleden met elkaar verbonden. Dit skigebied draagt de naam Brandnertal en reikt tot een hoogte van ongeveer 2000 meter. Hier treft u ongeveer 54 kilometer aan skipisten. Hiervan is 27 kilometer blauw, 23 kilometer rood en drie kilometer zwart. Een voordeel van het skigebied, zijn de vele zuidhellingen. Dit betekent dat veel pistes in de zon liggen. Veel restaurants in Brand hebben dan ook een terras in de zon.

Meer dan snowboarden en skiën

In en rondom Brand is nog veel meer te doen dan alleen snowboarden en skiën. In de omgeving van Brand bevinden zich vele winterwandelroutes. Ook kan men hier uitstekend langlaufen. In totaal kunnen langlaufers gebruik maken van ongeveer 25 kilometer aan loipes.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Brand

Google map

Google map of Brand

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen