Dachstein

Piste informatie
Makkelijk: 2 km
Gemiddeld: 1 km
Moeilijk: 1 km
accommodaties
9 vakantiehuizen in Dachstein via Chalet.nu

9 vakantiehuizen

in Dachstein via Chalet.nu

De wintersport bestemming Dachstein is het centrum van het skigebied Ramsau am Dachstein, gelegen in de regio Stiermarken. Het skidorp bevindt zich ongeveer 300 meter boven het [[Ennstal] en is gemakkelijk te bereiken met de auto vanuit Schladming Schladming. Voor de duidelijkheid, de gemeente Dachstein bestaat uit een aantal verspreid liggende nederzettingen. Ramsau-Ort kan men het beste zien als dorpscentrum. Maar ga dus niet op zoek naar het dorp Dachstein, want die bestaat niet.

Skigebied Ramsau am Dachstein

Het skigebied Ramsau am Dachstein biedt uitstekende skifaciliteiten voor beginnende en gemiddelde skiërs. In totaal biedt het ongeveer achttien kilometer aan pistes. Hiervan is tien kilometer blauw, vier kilometer rood en vier kilometer zwart. Het skigebied reikt van 1.000 tot maximaal 2.700 meter en beschikt over achttien skiliften. De wachtrijen voor de skiliften zijn over het algemeen nihil.

Professionele langlaufers

Hoewel Ramsau reclame maakt voor de vele skimogelijkheden, blijft het vooral een bestemming voor langlaufers. Hier treft u namelijk een loipenetwerk van ruim 220 kilometer. Het loipeaanbod is zeer gevarieerd en biedt absolute sneeuwzekerheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat professionele langlaufers van over de hele wereld hier trainen ter voorbereiding op het winterseizoen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Dachstein
Dal Midden Berg
Sneeuw 0 cm 60 cm 60 cm
Temperatuur 4.0 °C 1.0 °C

Actuele weer in Dachstein

Google map

Google map of Dachstein

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen