Erpfendorf In Tirol

Piste informatie
Makkelijk: 1 km
Gemiddeld: 0 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
5 hotels in Erpfendorf In Tirol via Booking.com

5 hotels

in Erpfendorf In Tirol via Booking.com

De wintersport bestemming Erpfendorf maakt deel uit van het skigebied St. Johann in Tirol & Oberndorf, gelegen in de regio Tirol. Erpfendorf is een rustig en romantisch skidorp, gelegen in één van de meest sneeuwzekere gebieden van Oostenrijk. Niet voor niets hebben al talrijke Nederlanders hun wintersportvakantie in Erpfendorf hebben doorgebracht.

Populair door de centrale ligging

Erpfendorf bevindt zich op een hoogte van ongeveer 630 meter en wordt in de zomer vooral bezocht door liefhebbers van de golfsport. In de winter is Erpfendorf vooral populair dankzij de centrale ligging en vanwege het feit dat u in een paar minuten het skigebied van St. Johann in Tirol & Oberndorf heeft bereikt.

Erpfendorf vormt samen met de skidorpen Kirchdorf, Oberndorf en St. Johann het skigebied St. Johann in Tirol & Oberndorf. Achttien liften brengen u van 670 tot 1.700 meter hoogte. Boven treft u ongeveer zestig kilometer aan pisten. Hiervan is ongeveer 25 kilometer blauw, 28 kilometer rood en 7 kilometer zwart. De pisten zijn vooral geschikt voor beginnende tot lichtgevorderde skiërs of snowboarders. Ook gezinnen en kinderen komen graag naar Erpfendorf.

In de omgeving van Erpfendorf kunt u prachtige wandelingen maken. Ook bezit het skidorp een rodelbaan en biedt het toegang tot een langlaufloipe. Het skigebied St. Johann in Tirol & Oberndorf is toch al een paradijs voor de langlaufers. Hier treft u ruim 160 kilometer aan loipes, geschikt voor alle talenten, van beginner tot gevorderde.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Erpfendorf In Tirol
Dal Berg
Sneeuw 5 cm 17 cm
Temperatuur 3.0 °C 2.0 °C

Actuele weer in Erpfendorf In Tirol

Google map

Google map of Erpfendorf In Tirol

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen