Finkenberg

Piste informatie
Makkelijk: 53 km
Gemiddeld: 94 km
Moeilijk: 12 km
accommodaties
15 vakantiehuizen in Finkenberg via Chalet.nu

15 vakantiehuizen

in Finkenberg via Chalet.nu
69 hotels in Finkenberg via Booking.com

69 hotels

in Finkenberg via Booking.com

De wintersportbestemming Finkenberg maakt deel uit van het skigebied Zillertal 3000, gelegen in de regio Tirol. Het skidorp bevindt zich op ongeveer drie kilometer van het overbekende Mayrhofen, maar lijkt in geen enkel opzicht op haar buurman. Finkenberg is namelijk een kleinschalig skidorp, waar het nog echt draait om het skiën en de natuur. Toch is ook Finkenberg niet saai. Na een intensieve dag, kunt u gezellig wat drinken in één van de gezellige après-skibars of restaurants. Wie daarna echt flink wil feesten, kan altijd nog naar Mayrhofen.

Volop mogelijkheden voor iedereen

Finkenberg is gelegen op een hoogte van ongeveer 840 meter. Bij het skidorp ligt ongeveer 141 kilometer aan skipisten. Hiervan is 36 kilometer blauw, 85 kilometer rood en twintig kilometer zwart. We kunnen dus wel stellen dat hier voor alle talenten, van beginner tot gevorderde, volop mogelijkheden zijn. Ook vindt u hier ongeveer twintig kilometer aan langlaufloipes. Snowboarders genieten volop in het funpark en op de halfpipe.

Zillertal 3000 met 260km pisten

Finkenberg vormt samen met de skidorpen [[Hintertux Gletscher], Hippach, Mayrhofen, Ramsau, en Tux-Hintertux het skigebied Zillertal 3000. Het fijne aan het skigebied is dat u voor het gehele gebied slechts één skipas nodig heeft. Ook kunt u makkelijk pendelen tussen de verschillende dorpen, middels een uitstekende busverbinding. In totaal bieden deze skidorpen ongeveer 260 kilometer aan skipisten. Kortom, u zult zich nooit vervelen tijdens een wintersportvakantie in Finkenberg.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

FinkenbergSki Zillertal 3000

Actuele weer in Finkenberg

Google map

Google map of Finkenberg

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen