Fliess

Piste informatie
Makkelijk: 6 km
Gemiddeld: 15 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
28 vakantiehuizen in Fliess via Chalet.nu

28 vakantiehuizen

in Fliess via Chalet.nu
15 hotels in Fliess via Booking.com

15 hotels

in Fliess via Booking.com

De wintersportbestemming Fliess maakt deel uit van het skigebied Venet Region, gelegen in de regio Tirol. Fliess bevindt zich op een hoogte van 1.073 meter, op een zonnig plateau boven het Oberinntal, dicht bij de grens met Italië en Zwitserland. Het is een gemoedelijk skioord, waar u geen last zult hebben van massatoerisme. Dat bekent niet dat het niet gezellig kan zijn in Fliess, er zijn wel degelijk een aantal après-skimogelijkheden.

Skigebeid Venet Region

Fliess vormt samen met de skidorpen Landeck en Zams het skigebied Venet Region. Dit skigebied reikt van 780 tot maximaal 2.212 meter hoogte. Het is een redelijk kleinschalig skigebied, maar met een aantal lange en afwisselende afdalingen. In totaal biedt de Venet Region ongeveer 21 kilometer aan skipisten. Hiervan zijn ongeveer zes kilometer blauw en vijftien kilometer rood. Fliess biedt dus voor mogelijkheden voor beginnende en lichtgevorderde skiërs of snowboarders. Ook is het een ideaal skidorp voor gezinnen met kinderen.

Langlaufen en winterwandelroutes

Er zijn ook volop mogelijkheden voor liefhebbers van een aantal andere wintersporten. Zo zijn er ongeveer achttien kilometer aan hoogteloipen voor de langlaufers. Tevens vindt u hier diverse winterwandelroutes. Geniet in uw eigen tempo van de prachtige besneeuwde landschappen rondom Fliess. Voor de snowboarders is er tevens een funpark, waar men allerlei trucs kan oefenen. Tevens is er de mogelijkheid tot rodelen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Fliess

Google map

Google map of Fliess

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen