Forstau

Piste informatie
Makkelijk: 7 km
Gemiddeld: 5 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
4 vakantiehuizen in Forstau via Chalet.nu

4 vakantiehuizen

in Forstau via Chalet.nu

De wintersport bestemming Forstau maakt deel uit van het skigebied Dachstein -Tauern Region, gelegen in de regio Stiermarken. Het is een vrij rustig skidorp, met slecht een paar restaurants en bars, waar u na een intensieve wintersportdag terecht kunt. Forstau is verder een typisch Oostenrijks dorpje, dat ondanks de toeloop van talloze wintersporters toch haar oude charme heeft weten te behouden.

Forstau is gelegen op een hoogte van ongeveer 930 meter en heeft klein eigen skigebied. In totaal ligt hier zo'n twaalf kilometer aan skipisten. Hiervan is zeven kilometer blauw en vijf kilometer rood. Het moge dus duidelijk zijn dat het skigedeelte rondo Forstau vooral geschikt is voor beginners en lichtgevorderden. Forstau is een typisch Oostenrijks dorpje, dat haar oude charme heeft weten te behouden.

Dachstein - Tauern Region

Forstau is echter onderdeel van het skigebied Dachstein - Tauern Region. Hiertoe behoren ook de skidorpen Haus im Ennstal, Pichl bei Schladming, Rohrmoos en Schladming Schladming. Deze vakantiedorpjes zijn onderling met elkaar verbonden door middel van skibussen. In totaal is er meer dan 180 kilometer aan pistes in de buurt. Alle typen skiërs, van beginner tot gevorderde, kan hier dus een piste op maat vinden. Verder zijn er ook volop mogelijkheden voor snowboarders, langlaufers en freeriders. Zo zijn er een aantal funparks en halfpipes. Langlaufers vinden hier een loipenet van circa 350 kilometer. Ook winterwandelaars kunnen hier hun hart ophalen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Forstau

Google map

Google map of Forstau

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen