Fugen

Piste informatie
Makkelijk: 1 km
Gemiddeld: 10 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
94 vakantiehuizen in Fugen via Chalet.nu

94 vakantiehuizen

in Fugen via Chalet.nu
110 hotels in Fugen via Booking.com

110 hotels

in Fugen via Booking.com

De wintersportbestemming Fügen maakt deel uit van het skigebied Fügen – Spieljoch, gelegen in de regio Tirol. Het skidorp bevindt zich aan het begin van het Zillertal en heeft over het algemeen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In Fügen is van alles te doen, zowel op als naast de piste. Zo zijn er veel gezellige après-skibars en een aantal discotheken. Daarnaast ligt Innsbruck op slechts negen kilometer. Echte nachtbrakers kunnen dus ook deze grote stad aandoen. Leuk in het skidorp zijn ook de natuurijsbanen en de curlingbaan. Wellicht leuk voor na het skiën.

Fügen bezit zelf een klein skigebied van in totaal 21 kilometer aan pisten. Hiervan is één kilometer blauw en twintig kilometer rood. Ideaal dus voor beginners en lichtgevorderden. Zij kunnen hier oefenen voordat ze de meer uitdagende pisten van de Spieljoch of in het skigebied Hochfügen –

Hochzillertal afdalen. De gratis skibus brengt u van Fügen naar deze skigebieden. De skibus brengt u ook naar de overige skidorpen in het skigebied Fügen – Spieljoch. Dit zijn Hart bei Fügen en Stans.

Rond Fügen ligt tevens een loipenet van ongeveer 25 kilometer. Liefhebbers van de langlaufsport hoeven zich hier dan ook zeker niet te vervelen. Ook is er een twee kilometer lange rodelbaan. Voor snowboarders is er een funpark en prima offpistemogelijkheden. We kunnen dus wel stellen dat er in Fügen aan alle typen wintersporters is gedacht.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Fugen

Google map

Google map of Fugen

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen