Fusch Am Grossglockner

Piste informatie
Makkelijk: 20 km
Gemiddeld: 31 km
Moeilijk: 3 km
accommodaties
8 vakantiehuizen in Fusch Am Grossglockner via Chalet.nu

8 vakantiehuizen

in Fusch Am Grossglockner via Chalet.nu
27 hotels in Fusch Am Grossglockner via Booking.com

27 hotels

in Fusch Am Grossglockner via Booking.com

De winter sportbestemming Fusch am Grossglockner maakt deel uit van het skigebied Zell am see-Kaprun, in de regio Salzburg. Fusch is gelegen aan de voet van de Grossglockner, het hoogste gebergte van Oostenrijk. Fusch wordt vooral gebruikt als rustig en goedkope uitvalsbasis voor de bekendere skidorpen Kaprun en Zell am See.

Toch heeft Fusch ook zelf het één en ander te bieden. Zo heeft het een klein eigen skigebied met ongeveer zes kilometer aan pisten. Tevens is Fusch onderdeel van een loipenet van 200 kilometer. Liefhebbers van de langlaufsport zitten dan ook goed in Fusch. Daarnaast beschikt Fusch over prachtige uitgestippelde winterwandelwegen, een natuurijsbaan, een rodelbaan en een aantal gezellige après-skigelegenheden.

Toch is het niet gek dat wintersporters in Fusch eropuit trekken. Het skigebied Zell am see-Kaprun bestaat uit de skidorpen Brück, Kaprun, Kaprun Kitzsteinhorn, Kaprun Maiskogel Piesendorf en Zell am See. Deze dorpen zijn met elkaar verbonden door middel van een gratis skibus. In totaal vindt u hier ongeveer 138 kilometer aan pisten. Hiervan is 47 kilometer blauw, 43 kilometer rood en 28 kilometer zwart. We mogen dus wel stellen dat dit skigebied voor een ieder volop mogelijkheden biedt. Of u nu beginner bent of een professional, hier kunt u uw hart ophalen. Ook is in de skidorpen Kaprun en Zell am See het uitgaansleven een stuk levendiger dan in Fusch.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Fusch Am Grossglockner

Google map

Google map of Fusch Am Grossglockner

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen