Galtur

Piste informatie
Makkelijk: 6 km
Gemiddeld: 24 km
Moeilijk: 10 km
accommodaties
1 vakantiehuizen in Galtur via Chalet.nu

1 vakantiehuizen

in Galtur via Chalet.nu
58 hotels in Galtur via Booking.com

58 hotels

in Galtur via Booking.com

Galtür is een skidorp gelegen in het westen van de regio Tirol, vlakbij de grens met Zwitserland. Het skidorp heeft ondanks de jaarlijkse toestroom van talloze wintersporters, de dorpse charme van weleer weten te behouden. Toch is er nog vrij veel te doen in Galtür. Zo is er een fraai indoor centrum, waar u onder andere kunt zwemmen, kegelen, tennissen en squashen. Ook is er een gezellige après-ski, met leuke barretjes, Engelse pubs en zelfs een aantal discotheken.

Het skigebied van Galtür heet Galtür Paznauntal. Dit skigebied biedt ongeveer veertig kilometer aan pisten. Hiervan is vier kilometer blauw, 24 kilometer rood en 12 kilometer zwart. We kunnen dus wel stellen dat hier voor elke type skiër of snowboarder volop mogelijkheden zijn. De pisten worden hier uitstekend onderhouden en bereiken een maximale hoogte van bijna 2300 meter. Het skigebied begint net iets buiten het skidorpje Galtür.

Liefhebbers van de langlaufsport kunnen ook hun hart ophalen in Galtür. Rondom het wintersportdorp ligt een loipenet van ruim 45 kilometer. Ook bevindt zich hier een rodelbaan van ongeveer een kilometer.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Galtur

Google map

Google map of Galtur

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen