Gerlitzen

Piste informatie
Makkelijk: 9 km
Gemiddeld: 27 km
Moeilijk: 3 km
accommodaties
2 hotels in Gerlitzen via Booking.com

2 hotels

in Gerlitzen via Booking.com

De wintersportbestemming Gerlitzen maakt deel uit van het Villacher Skigebied, gelegen in de regio Karinthië. Gerlitzen is een klein zonnig bergdorp, met een aantal prachtige uitzichtpunten over de besneeuwde omgeving. Het bezit een klein eigen skigebied, waar het vooral heerlijk skiën is voor gezinnen met kinderen en beginners. Gerlitzen staat echter ook bekend om de vrolijke sfeer. In de skihutten langs de piste en de bars en cafés in het centrum is er altijd wat te beleven.

26 kilomter pisten

Het skigebied rondom Gerlitzen bestaat uit ongeveer 26 kilometer aan pisten. Hiervan is zestien kilometer blauw en tien kilometer rood. Tevens zijn er drie oefenpisten voor beginners en gezinnen met kinderen. Dit is dan ook de belangrijkste doelgroep voor een wintersportvakantie in Gerlitzen. Ook zijn er goede langlaufmogelijkheden. In totaal vindt u hier in twaalf kilometer aan loipes. Voor snowboarders is er een funpark met halfpipe. Ook na de wintersport is er genoeg te doen in Gerlitzen. Zo is er een casino, een sauna en een bioscoop.

Villache Skigebied

Gerlitzen maakt deel uit van het Villache Skigebied. In dit skigebied vindt u ook de skidorpen Arnoldstein, Faaker See, Keutschach, Velden am Worthersee en Verditz. Deze skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van de gratis skibus. Met de zogenaamde superpas' kunt u gebruik maken van alle pisten van het Villacher Skigebied. In totaal biedt het ruim zestig kilometer aan pisten.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Gerlitzen

Google map

Google map of Gerlitzen

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen