Going Ellmau

Piste informatie
Makkelijk: 137 km
Gemiddeld: 128 km
Moeilijk: 17 km
accommodaties
18 vakantiehuizen in Going Ellmau via Chalet.nu

18 vakantiehuizen

in Going Ellmau via Chalet.nu

Het skioord Going – Ellmau maakt deel uit van het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental, gelegen in de regio Tirol. Going en Ellmau zijn twee aparte dorpjes. Going is een heel klein skidorp aan de rand van Ellmau. Going heeft haar authentieke uiterlijk weten te behouden en is uiterst geschikt voor rustzoekers. Ellmau is een sfeervol wintersportdorp dat populair is onder Nederlanders. Hier vindt u vele leuke restaurants, bars en een aantal discotheken. Het skioord speelt hier handig op in, mede door de aanwezigheid van Nederlands sprekende leraren bij de skischolen.

Going en Ellmau worden altijd in één adem genoemd, wanneer we het hebben over de wintersport. Ellmau is het hoogstgelegen skidorp op ongeveer 820 meter. Going ligt niet veel lager, namelijk op 796 meter hoogte. Vanuit Ellmau wordt u met de skilift naar het Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental gebracht. Hier wacht bijna 280 kilometer aan piste op u. Hiervan is veruit het grootste gedeelte blauw en rood. De skipisten zijn dan ook vooral geschikt voor beginnende en lichtgevorderde skiërs of snowboarders. Ook voor gezinnen met kinderen is dit natuurlijk ideaal.

Wintersporters in Going dienen dus ook in Ellmau op de skilift te stappen. Going is echter vooral een langlaufwalhalla. Langs het wintersportdorp loopt een loipe van ongeveer tachtig kilometer lang. In totaal hebben langlaufers in Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental de beschikking over ruim 170 kilometer aan loipes. Tevens kunt u hier uitstekend wandelen, rodelen en ga zo maar door. De overige skidorpen in Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental zijn: Brixen im Thale, Hopfgarten, Itter, Kufstein, Scheffau, Söll, Westendorf en Worgl. De skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van de gratis skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Going Ellmau

Google map

Google map of Going Ellmau

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen