Gran

Piste informatie
Makkelijk: 3 km
Gemiddeld: 6 km
Moeilijk: 1 km
accommodaties
11 hotels in Gran via Booking.com

11 hotels

in Gran via Booking.com

De wintersport bestemming Grän maakt deel uit van het skigebied Vitales Land: Tannheimer Tal en Reutte, gelegen in de regio Tirol. Het is een zeer fraai en romantisch skidorp, dat ook bekend staat om de prachtige winterwandelroutes en de onvergetelijke uitzichten over het Tannheimer Tal. Ook de wintersportmogelijkheden zijn goed. Zo kunt u met één skipas afdalen van alle pisten van in het Tannheimer Tal. Hier zijn ski- en snowboardmogelijkheden op alle niveaus.

Zelf bezit Grän ook een klein eigen skigebied. Dit skigebied reikt van 1206 tot 1823 meter en bestaat uit in totaal negen kilometer aan pisten. Hiervan is vijf kilometer blauw, drie kilometer rood en één kilometer zwart. Het is dan ook een ideaal skigebied om de fijne kneepjes van de sport te leren, of gewoon even te wennen aan de ski's. In het vervolg kunt u dan aan het echte werk beginnen in het Tannheimer Tal. In totaal beschikt het Tannheimertal over ruim 138 kilometer piste. Hier zijn voor alle niveaus volop mogelijkheden. Tevens zijn er funparks, met halfpipes en een bordercross voor zowel beginnende als ervaren snowboarders.

In het kleine skigebied van Grän zijn geen faciliteiten voor langlaufers, rodelaars en snowboarders. Het overkoepelende Tannheimer Tal is echter een zeer veelzijdig wintersportgebied. Langlaufers kunnen hier gebruik maken van ongeveer tachtig kilometer aan loipen. Rodelaars hebben de beschikking over meer dan twintig kilometer aan rodelbanen.

Het Vitales Land: Tannheimer Tal en Reutte bestaat uit diverse skidorpen. Hier vindt u het skidorp Breitenwang, Lechaschau, Nesselwängle, Reutte, Schattwald, Tannheim en Zöblen. Deze skidorpen staat uitstekend met elkaar in verbinding door middel van een gratis skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Gran

Google map

Google map of Gran

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen