Grebenzen St Lambrecht

Piste informatie
Makkelijk: 3 km
Gemiddeld: 9 km
Moeilijk: 1 km
accommodaties
4 vakantiehuizen in Grebenzen St Lambrecht via Chalet.nu

4 vakantiehuizen

in Grebenzen St Lambrecht via Chalet.nu
2 hotels in Grebenzen St Lambrecht via Booking.com

2 hotels

in Grebenzen St Lambrecht via Booking.com

Grebenzen – St. Lambrecht is een skioord, gelegen in de Oostenrijkse regio Stiermarken. Grebenzen en St. Lambrecht zijn eigenlijk twee verschillende dorpen, op ongeveer tien kilometer afstand van elkaar. Tussen de twee dorpen rijdt een gratis skibus. Samen dalen Grebenzen en St. Lambrecht een eigen skigebied. Dit is een skigebied voor de hele familie. Geniet tijdens uw afdaling van de prachtige bergwereld rondom de pisten.

De skidorpen liggen op een hoogte van rond de 1000 meter. Het skigebied Grebenzen – St. Lambrecht reikt tot een hoogte van ongeveer 1900 meter. Vijf sleepliften, één stoeltjeslift en twee speciale kinderliften brengen u naar het begin van de pisten. Hier treft u 23 kilometer aan uitstekend geprepareerde pisten. Het skigebied is vooral geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen. De pisten zijn namelijk vrijwel allemaal redelijk gemakkelijk begaanbaar. Van de 23 kilometer is 5 kilometer blauw en achttien kilometer rood. Ervaren rotten, die op zoek zijn naar de nodige uitdaging zullen dat hier dan ook niet vinden.

Naast skiën en snowboarden zijn er uiteraard ook een aantal andere wintersporten te beoefenen in het skioord Grebenzen – St. Lambrecht. Liefhebbers van de langlaufsport hebben de beschikking over 36 kilometer aan loipes. Deze bevinden zich op een hoogte van ongeveer 1100 meter en leiden u door een fraaie natuurlijke omgeving. Ook rodelaars zullen zich hier niet snel vervelen. Er zijn namelijk twee verlichte rodelbanen van in totaal vijf kilometer lang. Tevens kunt u hier prima schaatsen en is er de mogelijkheid tot Nordic Walking.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Grebenzen St Lambrecht

Google map

Google map of Grebenzen St Lambrecht

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen