Gries Im Sellrain

Piste informatie
Makkelijk: 0 km
Gemiddeld: 1 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
10 hotels in Gries Im Sellrain via Booking.com

10 hotels

in Gries Im Sellrain via Booking.com

De wintersport bestemming Gries im Sellrain maakt deel uit van het skigebied Kühtai en is gelegen in de regio Tirol. Al in de middeleeuwen kwamen welgestelde mensen naar dit plaatsje vanwege de geneeskrachtige werking van de 'Rothenbrunn'. Tegenwoordig wordt het dorp vooral bezocht vanwege de natuur, de wandelroutes en de uitstekende wintersportfaciliteiten.

Gries im Sellrain vormt samen met Kühtai het wintersportgebied Kühtai. Gries is gelegen op een hoogte van 1187 meter, terwijl Kühtai bijna 900 meter hoger is gelegen. Onderling staan de skidorpen echter prima in verbinding door middel van een skibus en een uitstekende liftnetwerk. Het skigebied van Kühtai reikt tot een hoogte van maximaal 2520 meter. Door de hoge ligging is dit skigebied zeer sneeuwzeker van december tot begin mei. In totaal brengen twaalf skiliften de wintersporter naar het hoogste bergstation. Hier wacht u rond de 37 kilometer aan skipisten. Hiervan is zeven kilometer blauw, 22 kilometer rood en acht kilometer zwart. Voor alle talenten, beginner tot gevorderde zijn hier dus volop mogelijkheden.

Toch wordt er in Gries niet alleen rekening gehouden met skiërs. Zo zijn er extra mogelijkheden voor snowboarders, middels een uitdagende funpark. Ook de liefhebbers van de langlaufsport hoeven zich hier niet te vervelen. In het skigebied Kühtai ligt een loipenet van circa vijftien kilometer. Rodelen is ook mogelijk in Gries im Sellrain. Bij het dorp treft u een rodelbaan van drie kilometer. Een leuk uitstapje is een bezoek aan Innsbrück, dat op ongeveer twintig minuten rijden met de auto ligt.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Gries Im SellrainKuhtai
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 10 cm
Temperatuur 4.5 °C 1.5 °C
Verse sneeuw 0 cm 0 cm

Actuele weer in Gries Im Sellrain

Google map

Google map of Gries Im Sellrain

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen