Hebalm

Piste informatie
Makkelijk: 6 km
Gemiddeld: 4 km
Moeilijk: 1 km

Hebalm is een wintersport bestemming dat onderdeel uitmaakt van het skigebied Saualpen/Koralpen. Het skioord is gelegen op de grens van de regio's Stiermarken en Karinthië in het zuiden van Oostenrijk. Het is een zeer rustig skidorp, met weinig après-skimogelijkheden. Wel zijn er een aantal eetgelegenheden in het dorp en bovenop de pistes bevinden zich enkele skihutten met terras. Ideaal voor een familievakantie.

Hebalm vormt samen met Klippitztörl, Koralpe en St. Stefan im Lavanttal het skigebied Saualpen/Koralpen. In totaal bezit het skigebied ongeveer 67 kilometer aan pistes. Hiervan is het overgrote deel gemakkelijk tot gemiddeld qua niveau. Hebalm beschikt echter zelf ook over een klein skigebiedje. Op de huisberg treft u ongeveer elf kilometer aan pisten. Hiervan is zeven kilometer blauw, drie kilometer rood en één kilometer zwart. Dit skigebied is dus vooral geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen. Een absolute aanraders is het avondskien. Dit levert prachtige panorama op.

Hebalm bezit ook goede faciliteiten voor langlaufers. In totaal beschikt dit skidorp over ongeveer 36 kilometer aan langlaufloipes. Een andere populaire sport in Hebalm is wandelen. Rond het dorp zijn ongeveer vijf kilometer aan winterwandelroutes uitgestippeld.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Hebalm
Dal Berg
Sneeuw 10 cm 40 cm
Temperatuur 0.0 °C 0.0 °C

Actuele weer in Hebalm

Google map

Google map of Hebalm

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen