Hermagor

Piste informatie
Makkelijk: 30 km
Gemiddeld: 69 km
Moeilijk: 11 km
accommodaties
7 vakantiehuizen in Hermagor via Chalet.nu

7 vakantiehuizen

in Hermagor via Chalet.nu
85 hotels in Hermagor via Booking.com

85 hotels

in Hermagor via Booking.com

De wintersportbestemming Hermagor maakt deel uit van Skiarena Nassfeld, gelegen in de regio Karinthië. Het skioord staat bekend als een zeer gemoedelijk stadje, waar het over het algemeen vrij rustig is. Wel zijn er in het centrum volop eetgelegenheden, winkels en bars met terrassen. In de zomer is het hier drukker dan in de winter. Toch bezit Hermagor, en dan vooral het overkoepelende skigebied Nassfeld, uitstekende wintersportmogelijkheden.

Skiarena Nassfeld

Hermagor vormt samen met buurman Nassfeld de Skiarena Nassfeld. Dit skigebied reikt van 1300 tot 2000 meter. Zelf is Hermagor gelegen op een hoogte van 602 meter. De gratis skibus brengt u echter naar de skiliften in het dalstation. Dertig liften vervoeren de wintersporter naar de top van het skigebied. Hier treft u meer dan 100 kilometer aan pisten. Hiervan is dertig kilometer blauw, zestig kilometer rood en elf kilometer zwart. We kunnen dus wel stellen dat skiërs en snowboarders van alle niveaus hier volop mogelijkheden hebben.

Funpark met halfpipe en boardercross

Snowboarders kunnen daarnaast hun kunsten vertonen in het funpark. Ook vindt u hier een halfpipe en een boardercross. Langlaufers zullen een bezoek aan Hermagor niet snel vergeten. Het skidorp is aangesloten op een loipenet van maarliefst 300 kilometer lang. Rodelaars kunnen in mindere mate genieten van hun favoriete sport. In Skiarena Nassfeld bevindt zich namelijk een twee kilometer lange rodelbaan.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Hermagor

Google map

Google map of Hermagor

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen