Hintersee

Piste informatie
Makkelijk: 20 km
Gemiddeld: 19 km
Moeilijk: 1 km
accommodaties
9 hotels in Hintersee via Booking.com

9 hotels

in Hintersee via Booking.com

Hintersee is een wintersport bestemming in de regio Salzburg(erland). Hintersee is een vrij rustig dorp op ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Salzburg. De gemoedelijke sfeer en de rustgevende omgeving zorgen ervoor dat Hintersee een ideale familiebestemming is. Verwacht hier dan ook geen bruisende après-ski. Hiervoor kunt u terecht in de grotere skioorden in bijvoorbeeld Tirol. Toch kunt u ook hier een gezellige wintersportvakantie hebben.

Osterhorn

Hintersee beschikt over een eigen skigebied, genaamd Osterhorn. Het is een vrij kleinschalig skigebied dat zich uitstrekt tot aan de rand van het nabijgelegen gelijknamige meer. Hier vindt u ongeveer veertig kilometer aan pisten. Hiervan is twintig kilometer blauw, negentien kilometer rood en één kilometer zwart. Ook het skigebied is dus vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Toch kunnen gevorderden zich nog aardig testen op de buckelpiste. Een groot voordeel is daarnaast, dat de meeste afdalingen vol in de zon zijn gelegen en dat er nauwelijks wachttijden voor de 9 skiliften zijn.

Langlaufen

Verscheidene loipen sturen de langlaufers door een prachtige ongerepte natuur. Met in de regio een loipenet van bijna 136 kilometer is dit een eldorado voor langlaufers. Snowboarders kunnen gebruik maken van een klein funpark en er verschillende winterwandelroutes uitgestippeld, zodat u op uw eigen tempo de natuur kunt ontdekken. Voor rodelaars zijn helaas geen faciliteiten.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Hintersee

Google map

Google map of Hintersee

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen