Hochfilzen

Piste informatie
Makkelijk: 10 km
Gemiddeld: 9 km
Moeilijk: 3 km
accommodaties
1 vakantiehuizen in Hochfilzen via Chalet.nu

1 vakantiehuizen

in Hochfilzen via Chalet.nu
15 hotels in Hochfilzen via Booking.com

15 hotels

in Hochfilzen via Booking.com

De wintersport bestemming Hochfilzen maakt deel uit van het skigebied Fieberbrunn, gelegen in de regio Tirol. Het skidorp is gelegen op een hoogte van 959 meter en kent eigenlijk twee gezichten. Het dorpscentrum heeft haar traditionele uiterlijk en karakter weten te behouden. Het wintersportcentrum rondom het liftstation is modern en biedt tevens een aantal uitgaansgelegenheden. Hochfilzen wordt vooral bezocht door families. De sport staat hier nog boven het feest.

Hochfilzen vormt samen met het skidorp Fieberbrunn het skigebied Fieberbrunn. Dit skigebied bestaat uit ongeveer 35 kilometer aan pistes. Hiervan is vijftien kilometer blauw, 16 kilometer rood en vier kilometer zwart. Het skigebied Fieberbrunn biedt dus gevarieerde mogelijkheden voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër of snowboarder. Leuk zijn ook de vele voorzieningen voor snowboarders. Zo is er zelfs een verlichte halfpipe.

Hochfilzen biedt niet alleen mogelijkheden voor skiërs en snowboarders. Zo kunnen langlaufers gebruik maken van een loipenet van ongeveer 35 kilometer. Voor diegene die van snelheid houd, is de verlichte rodelbaan een uitstekende uitdaging. Wandelaars treffen hier rond de twintig kilometer aan uitgestippelde winterwandelroutes. Deze routes zijn niet erg vermoeiend, maar brengen u wel door een prachtig natuurlandschap.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

HochfilzenFieberbrunn
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm
Temperatuur 0.0 °C 0.0 °C

Actuele weer in Hochfilzen

Google map

Google map of Hochfilzen

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen