Hopfgarten

Piste informatie
Makkelijk: 137 km
Gemiddeld: 128 km
Moeilijk: 17 km
accommodaties
9 hotels in Hopfgarten via Booking.com

9 hotels

in Hopfgarten via Booking.com

De wintersport bestemming Hopfgarten (in Defereggen) maakt deel uit van het skigebied Brunnalm, gelegen in de regio (Oost)Tirol. Het skidorp bevindt zich op een hoogte van 1107 meter, aan de zonnige kant van het Defereggental, midden in het Nationaal Park Hohe Tauern. Hopfgarten is een zeer rustig dorp met een gemoedelijke en romantische uitstraling. Kortom, een dorp waar u met uw gezin heerlijk tot rust kunt komen en heerlijk kunt skiën.

Hopfgarten staat in verbinding met het skigebied van Brunnalm. Andere skidorpen in dit skigebied zijn St. Jakob en St. Veit. Deze skidorpen staan met elkaar en de pisten in verbinding door middel van een gratis skibus. Brunnalm beschikt over ongeveer 25 kilometer aan skipisten. Hiervan is zestien kilometer blauw en negen kilometer rood. We kunnen dus wel stellen dat de pisten over het algemeen vrij gemakkelijk begaanbaar zijn en zeer geschikt is voor beginners en dus voor gezinnen met kinderen.

Maar skigebied Brunnalm heeft veel meer te bieden dat alleen deze skipisten. Zo beschikt het over ongeveer 75 kilometer aan langlaufloipes. Houdt u van grote snelheden. In totaal beschikt Brunnalm over vijftien kilometer rodelplezier. Ook in Hopfgarten zelf bevindt zich een rodelbaan. Ook kunt u hier schaatsen. Winterwandelaars zullen ook zeker niet bedrogen uitkomen. Het prachtige gebied rondom Hopfgarten biedt namelijk vele uitgestippelde wandelroutes.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Hopfgarten

Google map

Google map of Hopfgarten

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen