Innerkrems

Piste informatie
Makkelijk: 7 km
Gemiddeld: 27 km
Moeilijk: 2 km
accommodaties
1 vakantiehuizen in Innerkrems via Chalet.nu

1 vakantiehuizen

in Innerkrems via Chalet.nu
11 hotels in Innerkrems via Booking.com

11 hotels

in Innerkrems via Booking.com

Innerkrems is een skioord en skigebied in Karinthië, de meest zuidelijke regio van Oostenrijk. Het skidorp is gelegen op een hoogte van 1487 meter en is daardoor zeer sneeuwzeker. Innerkrems is een rustig dorp, een ideaal toevluchtsoord voor wintersporters die de drukte willen ontzien. Saai is het hier echter nooit. Maar de nadruk ligt hier op de sport en niet op het feesten. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Sneeuwzekere hoogte van 2200 meter

Innerkrems beschikt over een eigen skigebied. Dit skigebied bevindt zich op een sneeuwzekere hoogte van tussen de 1500 en de 2200 meter. Op de top treft u ongeveer 44 kilometer aan pisten. Hiervan is vier kilometer blauw, 36 kilometer rood en vier kilometer zwart. Ook het skigebied is ideaal voor gezinnen met kinderen. De pisten zijn uitstekend geprepareerd, niet al te moeilijk en kinderen tot 7 jaar skiën gratis.

25km loipenetwerk

In het dal van het skigebied ligt een loipenet van ongeveer 25 kilometer. Langlaufers hoeven zich hier dan ook zeker niet te vervelen. Dit is zeker niet de enige wintersport, die naast skiën en snowboarden kan worden beoefend in Innerkrems. Zo is er een twee kilometer lange rodelbaan, een schaatsbaan en talloze winterwandelroutes.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Innerkrems

Google map

Google map of Innerkrems

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen