Jerzens

Piste informatie
Makkelijk: 10 km
Gemiddeld: 22 km
Moeilijk: 8 km
accommodaties
3 vakantiehuizen in Jerzens via Chalet.nu

3 vakantiehuizen

in Jerzens via Chalet.nu
58 hotels in Jerzens via Booking.com

58 hotels

in Jerzens via Booking.com

De wintersport bestemming Jerzens maakt deel uit van het skigebied Hochzeiger, gelegen in het Pitztal in de regio Tirol. Jerzens is een sfeervol dorp, waarvan het centrum diverse leuke winkeltjes en restaurants bezit. Het is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populaire wintersportbestemming, dat voor ieder wat in petto heeft.

Jerzens biedt aansluiting op het skigebied van Hochzeiger. Dit skigebied reikt van 1450 tot 2450 meter. In totaal biedt de Hochzeiger 45 kilometer aan skipisten. Hiervan is 12 kilometer blauw, 25 kilometer rood en acht kilometer zwart. We kunnen dus wel stellen dat snowboarders en skiërs van alle niveaus hier aan hun trekken komen. Snowboarders kunnen zich tevens uitleven in het funpark met halfpipe. Ondanks de kleinschaligheid van het skigebied, hoeft niemand zich dus te vervelen in Hochzeiger.

Langlaufen kan ook in en rondom Jerzens. Bij het dorp bevinden zich twee loipes van elk zes kilometer. Deze loipes zijn geschikt voor beginnende tot lichtgevorderde langlaufers. Wie van snelheid houdt, kan gebruik maken van de circa één kilometer lange rodelbaan. Het prachtige Pitztal leent zich ook ideaal voor eindeloos lange winterwandelingen.

Jerzens is niet de enige wintersportbestemming in het skigebied Hochzeiger. Ook Arzl en Wenns bevinden zich in dit skigebied. De skidorpen zijn aan elkaar verbonden door middel van de gratis skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Jerzens

Google map

Google map of Jerzens

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen