Jungholz

Piste informatie
Makkelijk: 7 km
Gemiddeld: 3 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
6 hotels in Jungholz via Booking.com

6 hotels

in Jungholz via Booking.com

Jungholz is een skioord dat is gelegen in de regio Tirol, in het westen van Oostenrijk. Jungholz beschikt over een op zichzelf staand skigebied in het wintersportgebied Vitales Land. Het skigebied bevindt zich op een hoogte van 1054 tot maximaal 1523. In totaal beschikt het over ongeveer tien kilometer aan pistes. Het mag dus met recht een kleinschalig skigebied worden genoemd. De pistes zijn onderverdeeld in drie kilometer blauw en zeven kilometer rode pistes. Het skigebied is dus vooral geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen.

Niet alleen het skigebied, ook het skidorp zelf is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Het is namelijk een zeer gemoedelijke skioord, met wel een aantal gezellige restaurants en bars, maar toch is de après-ski niet heel noemenswaardig.

Ondanks de kleinschaligheid van het wintersportgebied, is het toch zeer veelzijdig. Want ook rodelaars en langlaufers komen hier aan hun trekken. Langlaufers kunnen zelfs gebruik maken van een loipenet van ongeveer vijftig kilometer. Ook is er een acht kilometer rodelplezier. Heeft u niet genoeg aan alleen Jungholz? In de omgeving bevinden zich diverse andere skigebieden. Het is dus mogelijk om er een dagje op uit te trekken om wat andere afdalingen te maken.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Jungholz

Google map

Google map of Jungholz

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen