Kaprun Kitzsteinhorn

Piste informatie
Makkelijk: 13 km
Gemiddeld: 24 km
Moeilijk: 5 km

Kaprun Kitzsteinhorn is een skioord dat deel uitmaakt van het skigebied Zell am See-Kaprun, gelegen in de regio Salzburg(erland). De Kitzsteinhorn is een gletsjer, die reikt tot maximaal 3029 meter hoogte. Hierdoor kan men hier in de zomer ook wintersporten beoefenen. Kaprun is dan ook zeer populair bij vele nationale ski- en snowboardteams. De Kitzsteinhorn is gemakkelijk te bereiken vanuit Kaprun.

Op de gletsjer vindt u afdalingen voor alle niveaus. In totaal beschikt de Kitzsteinhorn over 41 kilometer aan skipisten. Hiervan zijn 22 kilometer blauw, zestien kilometer rood en drie kilometer zwart. De pisten zijn dus vooral geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen. Echter, onderschat de zwarte pisten niet en ook de off-piste mogelijkheden zijn aanwezig. Tevens zijn er drie funparks en een halfpipe. Dus ook de snowboarders komen hier zeker aan hun trekken.

Liefhebbers van de langlaufsport kunnen gebruik maken van ongeveer vijftien kilometer aan loipes. Ook bevinden zich hier een aantal rodelbanen, wandelroutes en is er een schaatsbaan. Dit skioord is dus niet alleen populair onder skiërs en snowboarders.

Kaprun Kitzsteinhorn is echter onderdeel van het overkoepelende skigebied Zell am See-Kaprun. Hier vindt u ook skioorden als Brück, Fusch, Kaprun, Kaprun Maiskogel, Piesendorf en Zell am See. Deze skioorden staan met elkaar in verbinding door middel van de gratis skibus. In totaal treft u hier 138 kilometer aan pisten. Er is een loipenet van ongeveer 200 kilometer. Ook voor winterwandelaars is Zell am See-Kaprun een paradijsje.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Kaprun KitzsteinhornZell am See - Kaprun
Midden Berg
Sneeuw 0 cm 40 cm
Verse sneeuw 0 cm 20 cm

Actuele weer in Kaprun Kitzsteinhorn

Google map

Google map of Kaprun Kitzsteinhorn

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen