Kaprun Maiskogel

Piste informatie
Makkelijk: 14 km
Gemiddeld: 5 km
Moeilijk: 1 km

Kaprun Maiskogel is een skioord dat deel uitmaakt van het skigebied Zell am See-Kaprun, gelegen in de regio Salzburg(erland). Direct bij het skidorp Kaprun, bevindt zich de Maiskogel-berg. De berg reikt tot een hoogte van 1730 meter en is een familieskigebied bij uitstek. Vanuit Kaprun is ook De Kitzsteinhorngletsjer gemakkelijk te bereiken. Hier kunt u terecht voor de meer uitdagende afdalingen.

Op de Maiskogel vindt u afdalingen voor alle niveaus. In totaal beschikt de Maiskogel over twintig kilometer aan skipisten. Hiervan is tien kilometer blauw, zes kilometer rood en vier kilomerer zwart. U zult hier vooral gezinnen met kinderen treffen. Onderschat echter ook de uitdagende zwarte pisten niet. Tevens is er een funpark met lastige obstakels, waardoor ook de snowboarders zich hier absoluut niet zullen vervelen. Langlaufen is niet mogelijk bij de Maiskogel. Echter, de regio biedt ongeveer 200 kilometer aan loipes, dus liefhebbers van de langlaufsport hoeven zich zeker niet te vervelen. Rodelaars hebben de beschikking over een vier kilometer lange rodelbaan.

Kaprun Maiskogel is echter onderdeel van het overkoepelende skigebied Zell am See-Kaprun. Hier vindt u ook skioorden als Brück, Fusch, Kaprun, Kaprun Kitzsteinhorn, Piesendorf en Zell am See. Deze skioorden staan met elkaar in verbinding door middel van de gratis skibus. In totaal treft u hier 138 kilometer aan pisten. Er is een loipenet van ongeveer 200 kilometer. Ook voor winterwandelaars is Zell am See-Kaprun een paradijsje.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Kaprun MaiskogelZell am See - Kaprun
Midden Berg
Sneeuw 0 cm 40 cm
Verse sneeuw 0 cm 20 cm

Actuele weer in Kaprun Maiskogel

Google map

Google map of Kaprun Maiskogel

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen