Kaprun

Piste informatie
Makkelijk: 27 km
Gemiddeld: 30 km
Moeilijk: 4 km
accommodaties
56 vakantiehuizen in Kaprun via Chalet.nu

56 vakantiehuizen

in Kaprun via Chalet.nu
186 hotels in Kaprun via Booking.com

186 hotels

in Kaprun via Booking.com

De wintersport bestemming Kaprun maakt deel uit van het skigebied Zell am See - Kaprun, gelegen in de regio Salzburg(erland). Het is een leuk sfeervol skidorp, niet ver van Zell am See. In het knusse centrum van Kaprun bevinden zich diverse uitgaansgelegenheden. Vanwege de aanwezigheid van de Kitzsteinhorngletsjer, dat reikt tot maximaal 3029 meter hoogte, kan men hier in de zomer ook wintersporten beoefenen. Kaprun is dan ook zeer populair bij vele nationale ski- en snowboardteams.

Kaprun heeft de beschikking over twee eigen skigebieden. De Kitzsteinhorngletsjer bestaat uit ongeveer 41 kilometer aan skipisten. Hiervan is ongeveer 22 kilometer blauw, zestien kilometer rood en drie kilometer zwart. De Maiskogel-berg bestaat uit nog eens twintig kilometer aan afdalingen. Hiervan is tien kilometer blauw, zes kilometer rood en vier kilometer zwart. Op beide bergen zijn er goede off-pistemogelijkheden. Rondom het skidorp vindt u tevens ongeveer vijftien kilometer aan langlaufloipes.

Kaprun is echter onderdeel van het overkoepelende skigebied Zell am See - Kaprun. Hier vindt u ook skioorden als Brück, Fusch, Kaprun Kitzsteinhorn, Kaprun Maiskogel, Piesendorf en Zell am See. Deze skioorden staan met elkaar in verbinding door middel van de gratis skibus. In totaal treft u hier 138 kilometer aan pisten. Er is een loipenet van ongeveer 200 kilometer. Ook voor winterwandelaars is Zell am See - Kaprun een paradijsje.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Kaprun

Google map

Google map of Kaprun

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen