Katschberg

Piste informatie
Makkelijk: 10 km
Gemiddeld: 50 km
Moeilijk: 10 km
accommodaties
1 vakantiehuizen in Katschberg via Chalet.nu

1 vakantiehuizen

in Katschberg via Chalet.nu

Katschberg is een wintersport bestemming dat deel uitmaakt van het skigebied Lungau & Katschberg, gelegen in de regio Salzburg. Katschberg is een sfeervol skidorp, met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een aantal leuke après-skigelegenheden. Buiten het hoogseizoen is het hier vrij stil en dat betekent dat ook de sfeer daaronder te lijden heeft.

Katschberg heeft de beschikking over een eigen skigebied. Tien sleepliften en zes stoeltjesliften brengen de wintersporter vanuit het dorp, naar een hoogte van maximaal 2200 meter. Hier wacht ongeveer zestig kilometer skipisten. Hiervan is tien kilometer blauw, veertig kilometer rood en tien kilometer zwart. Vooral gezinnen met kinderen en beginners zullen zich hier vermaken. Maar onderschat ook niet de tien kilometer aan zwarte pisten niet.

Niet alleen skiërs zullen zich vermaken in Katschberg. Zo is er een funpark met halfpipe voor de snowboarders. Rodelaars kunnen gebruik maken van een drie kilometer lange rodelbaan. Liefhebbers van de langlaufsport hebben de beschikking over een loipenet van ongeveer zestien kilometer.

Heeft u aan dit alles niet voldoende? Katschberg biedt aansluiting op het skigebied Lungau & Katschberg. Hier vindt u tevens de skidorpen Altaussee, Katschberghöhe, Mariapfarr im Lungau, Mauterndorf, Rennweg, Schönfeld im Lungau, St. Margarethen im Lungau en St. Michael im Lungau. Het is een groot aaneengesloten skigebied met ongeveer 130 kilometer aan pistes. De vakantiedorpen staan in verbinding met de pistes door middel van ruim dertig skiliften.

Voor langlaufers is Lungau & Katschberg een waar paradijs. Het skigebied heeft het grootste aaneengesloten netwerk aan loipes. In totaal kan men genieten van 245 kilometer aan loipes, die zich nog midden in de natuur bevinden.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Katschberg

Google map

Google map of Katschberg

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen