Kaunertaler Gletscher

Piste informatie
Makkelijk: 15 km
Gemiddeld: 4 km
Moeilijk: 3 km

De wintersport bestemming Kaunertaler Gletscher bevindt zich in de regio Tirol. De gletsjer is ideaal gelegen, beschut tussen de bomen. Dit betekent dat de wintersport hier nauwelijks last heeft van de wind. Een ander voordeel is dat de gletsjer gemakkelijk bereikbaar is met de auto, of de skibus. Parkeren kan men naast de gletsjer.

De Kaunertal Gletscher beschikt over in totaal 36 kilometer aan pistes. De meeste pistes zijn vooral geschikt voor beginners, kinderen en lichtgevorderde. Toch is er ook zes kilometer aan zwarte pistes, voor de volleerde skiërs onder ons. Tevens kunnen zij, net als de goede snowboarders, hun kunsten vertonen in het funpark met halfpipe.

Het skigebied bevindt zich op een hoogte van tussen de 2150 en de 3200 meter. Door deze hoogte is het gebied volledig sneeuwzeker. Er kan zelfs in de zomer worden geskied. Op de Kaunertal Gletscher bevindt zich ook een ‘kinderland'. Een ideaal gebied dus voor gezinnen met kinderen. Langlaufers hoeven zich ook absoluut niet te vervelen. Kaunertal Gletscher beschikt over een 22 kilometer lang netwerk aan loipes.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Kaunertaler GletscherKaunertal Gletscher
Midden Berg
Sneeuw 58 cm 92 cm
Temperatuur 9.0 °C
Verse sneeuw 0 cm 0 cm

Actuele weer in Kaunertaler Gletscher

Google map

Google map of Kaunertaler Gletscher

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen