Kirchdorf

Piste informatie
Makkelijk: 5 km
Gemiddeld: 0 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
6 vakantiehuizen in Kirchdorf via Chalet.nu

6 vakantiehuizen

in Kirchdorf via Chalet.nu
32 hotels in Kirchdorf via Booking.com

32 hotels

in Kirchdorf via Booking.com

Kirchdorf is een knus dorp, gelegen op een hoogte van 640 meter. In de zomer wordt dit plaatsje vooral bezocht door wandelaars en fietsers. Er zijn prachtige tochten te maken door een indrukwekkend ongerepte natuur. In de winter verandert Kirchdorf in een leuke wintersportbestemming. De wintersportbestemming Kirchdorf maakt deel uit van het skigebied St. Johann in Tirol & Oberndorf, gelegen in de regio Tirol. Het wordt jaarlijks bezocht door talloze Nederlandse wintersporters. De après-skigelegenheden zitten in het hoogseizoen lekker vol, en het feest duurt dan ook tot de late uurtjes.

Kirchdorf heeft aansluiting op het skigebied St. Johann in Tirol & Oberndorf. Dit skigebied biedt ongeveer zestig kilometer aan skipisten. Hiervan is 25 kilometer blauw, 28 kilometer rood en zeven kilometer zwart. De meeste pistes bevinden zich aan de noordkant, waardoor de sneeuw tot ver na het hoogseizoen blijft liggen. Dit betekent echter ook dat het vrij koud kan zijn op de pistes. Door de aanwezigheid van moderne sneeuwkanonnen, is het skigebied absoluut sneeuwzeker.

Kirchdorf is een walhalla voor langlaufers. Het wintersportgebied St. Johann in Tirol & Oberndorf bezit het grootste langlaufcentrum van Oostenrijk, met meer dan 160 kilometer aan loipes voor skating en klassieke stijl. Er vinden dan ook vele internationale wedstrijden met aanzien plaats. Ook winterwandelaars kunnen hun borst nat maken. Er bevinden zich vele winterwandelroutes, ideaal om de ongerepte natuur in de omgeving te verkennen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Kirchdorf
Dal Berg
Sneeuw 5 cm 17 cm
Temperatuur 3.0 °C 2.0 °C

Actuele weer in Kirchdorf

Google map

Google map of Kirchdorf

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen