Kleinarl

Piste informatie
Makkelijk: 18 km
Gemiddeld: 5 km
Moeilijk: 4 km
accommodaties
22 vakantiehuizen in Kleinarl via Chalet.nu

22 vakantiehuizen

in Kleinarl via Chalet.nu
53 hotels in Kleinarl via Booking.com

53 hotels

in Kleinarl via Booking.com

De wintersport bestemming Kleinarl maakt deel uit van het skigebied Salzburger Sportweld, gelegen in de regio Salzburg(erland). Het is een rustig en vrij hoog gelegen skidorp (1014 meter), met alle broodnodige voorzieningen. De après-ski is kleinschalig, maar dat betekent niet dat u het hier niet naar uw zin zult hebben.

Kleinarl heeft de beschikking over een klein eigen skigebied, dat is verbonden met Flachauwinkl. Het skigebied biedt achttien kilometer aan pisten. Hiervan is tien kilometer blauw, zes kilometer rood en twee kilometer zwart. Ook kan hier gelanglauft worden. In totaal bezit Kleinarl ongeveer twintig kilometer aan loipes. Hiervan is zestien kilometer klassiek en vier kilometer schaats. Overige wintersporten die hier te beoefenen zijn, zijn onder meer rodelen en winterwandelen. Voor snowboarders zijn er tevens twee funparks, een boardercross en een halfpipe.

Vindt u dit alles nog niet genoeg? De gratis skibus brengt u naar de overige skidorpen in het skigebied Salzburger Sportweld. De andere skidorpen zijn: Altenmarkt, Eben im Pongau, Filzmoos, Flachau, Mandling (Reiteralm), Radstadt, Reiteralm (Mandling), St. Johann im Pongau, Wagrain en Zauchensee. In totaal beschikt dit skigebied over circa 350 kilometer aan skipisten. Tevens vindt u hier ongeveer 230 kilometer aan langlaufloipes. Kortom, een wintersportbestemming waar een ieder zich te allen tijde zal vermaken, zowel op of naast de piste.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

KleinarlSalzburger Sportwelt
Dal Midden Berg
Sneeuw 5 cm 15 cm 60 cm
Temperatuur 0.0 °C 5.0 °C 4.0 °C

Actuele weer in Kleinarl

Google map

Google map of Kleinarl

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen