Klosterle Am Arlberg

Piste informatie
Makkelijk: 12 km
Gemiddeld: 18 km
Moeilijk: 1 km
accommodaties
3 vakantiehuizen in Klosterle Am Arlberg via Chalet.nu

3 vakantiehuizen

in Klosterle Am Arlberg via Chalet.nu

De wintersport bestemming Klösterle am Arlberg maakt deel uit van het skigebied Sonnenkopf, gelegen in de regio Vorarlberg. Het is een vrij eenvoudig skidorp, met vooral veel pensions en weinig hotels. Klösterle wordt vooral bezocht door gezinnen met kinderen. Het budget van de wintersporter in Klösterle is over het algemeen bescheiden.

Klösterle biedt aansluiting op het skigebied van Sonnenkopf. Hier vindt u tevens de skioorden Dalaas en Wald am Arlberg. Dit skigebied bezit bijna veertig kilometer aan pistes. Veruit het grootste deel van de pistes is gemakkelijk tot gemiddeld qua niveau. Ervaren skiërs treffen slechts één kilometer aan zwarte piste. Tevens is het skigebied zeer overzichtelijk, doordat alle afdalingen weer op dezelfde plek uitkomen. Sonnenkopf is dus een ideaal skigebied voor gezinnen met kinderen.

Ook langlaufers en snowboarders zijn op de goede plaats in Sonnenkopf. Laatstgenoemden kunnen hun kunsten vertonen in het funpark, met halfpipe en een uitdagende boardercross. Langlaufers hebben de beschikking over een netwerk van vijftien kilometer aan loipes. Winterwandelaars hoeven zich ook absoluut niet te vervelen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Klosterle Am Arlberg

Google map

Google map of Klosterle Am Arlberg

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen