Koralpe

Piste informatie
Makkelijk: 12 km
Gemiddeld: 13 km
Moeilijk: 3 km
accommodaties
3 hotels in Koralpe via Booking.com

3 hotels

in Koralpe via Booking.com

De wintersport bestemming Koralpe maakt deel uit van het skigebied Saualpen/Koralpen, gelegen in de regio Karinthië. Koralpe heeft de beschikking over een eigen skigebied dat vooral geschikt is voor beginnelingen en gezinnen met kinderen. Dit skigebied reikt van 1550 tot 2100 meter hoogte en bezit ongeveer 28 kilometer aan skipisten. Hiervan is 12 kilometer blauw, 13 kilometer rood en drie kilometer zwart. De vijf skiliften, die ongeveer 10.000 wintersporters in een uur kunnen transporteren, garanderen dat de wachttijden te verwaarlozen zijn.

Rodelbaan, ijsstokschieten en winterwandelingen

In Koralpe zijn ook allerlei andere wintersporten te beoefenen. Zo is er een rodelbaan van ongeveer drie kilometer lang. Ook kan met hier ijsstokschieten en uiteraard winterwandelingen maken. Langlaufmogelijkheden zijn er niet in Koralpe. Dit is echter geen reden voor paniek. In het skigebied Saualpen/Koralpen treft u een loipenet van achttien kilometer. Voor de snowboarders is er in Koralpe een funpark aanwezig met allerlei obstakels.

Hebalm, Klippitztörl, Koralpe en St. Stefan im Lavanttal

Is dit nog niet genoeg voor u? Koralpe biedt aansluiting op het skigebied Saualpen/Koralpen. Het skigebied wordt gevormd door de vakantiedorpjes Hebalm, Klippitztörl, Koralpe en St. Stefan im Lavanttal. In totaal bezit het skigebied ongeveer 67 kilometer aan pistes. Het skigebied is veruit het meest geschikt voor beginnende skiërs en gezinnen met kinderen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Koralpe

Actuele weer in Koralpe

Google map

Google map of Koralpe

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen