Kotschach Mauthen

Piste informatie
Makkelijk: 1 km
Gemiddeld: 5 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
12 vakantiehuizen in Kotschach Mauthen via Chalet.nu

12 vakantiehuizen

in Kotschach Mauthen via Chalet.nu
34 hotels in Kotschach Mauthen via Booking.com

34 hotels

in Kotschach Mauthen via Booking.com

De wintersport bestemming Kötschach/Mauthen maakt deel uit van het skigebied Karinthische Alpen, gelegen in de regio Karinthië. Het skioord is gelegen op een hoogte van 705 meter en is zeer sterk gericht op het toerisme. U treft hier dan ook veel hotels, campings en appartementencomplexen. Zowel in de zomer als in de winter zitten deze overnachtingsmogelijkheden flink vol. De après-ski in Kötschach/Mauthen is redelijk tot goed. U heeft vooral een ruime keuze uit restaurants.

Ideaal voor families met kinderen

Kötschach/Mauthen heeft de beschikking over een klein eigen skigebied. Het skigebied reikt van 700 tot maximaal 1400 meter en beschikt over slechts zes kilometer skipisten. Hiervan is één kilometer blauw en vijf kilometer rood. Het skigebied is ideaal gelegen voor families met kinderen. Ook langlaufers zullen zich hier absoluut niet vervelen. In de wijde omgeving ligt namelijk een loipenet van ongeveer 130 kilometer. Rodelliefhebbers hebben de beschikking over 2 rodelbanen, van bij elkaar vier kilometer.

Skioord Tröpolach

In het skigebied Karinthische Alpen vindt u ook het skioord Tröpolach. Dit skioord is te bereiken door middel van de gratis skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Kotschach Mauthen

Google map

Google map of Kotschach Mauthen

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen